.

.

Guolarizi Održavanje Sprej 30ml Rust Rusting Derusting Inhibitor Cleaning Car Maknuti sredstva za Čišćenje (kao što je prikazano na slici)

Guolarizi Održavanje Sprej 30ml Rust Rusting Derusting Inhibitor Cleaning Car Maknuti sredstva za Čišćenje (kao što je prikazano

ILS 138.00

הנגישות
בצורה נגישה

Veličina : 10 * 2.9 * 2.9 2. Prebrišite površinu dok rđa neće nestati. 1. Prskajte izravno na bilo ржавую metalnu površinu. 3. Za dodatnu snagu na teško dostupnim mjestima tragovi ostavljaju dok rđa neće nestati, ili se ponavlja po potrebi. [Okoliša Rust] : Voda uklanjanje hrđe sigurno za okoliš; on je dizajniran za održivo korištenje, što može smanjiti trenje i toplinu tijekom normalne uporabe ne uzrokuju oštećenja ili mrlja.Posebno je pogodna za produženje vijeka trajanja stroja.10 * 2.9 * 2.9[Široku primjenu] : Pogodno za većinu metalnih materijala, uključujući automobile, radnu površinu, perilicu rublja, roštilj pećnica, posuđe od nehrđajućeg čelika i tako dalje Napomena : Ne preporuča se koristiti predmete koji zahtijevaju visoka sjaja.2. Prebrišite površinu dok rđa neće nestati.[Jednostavnost u korištenju] : Jedinstvena potres prije upotrebe.Sprej za podmazivanje na površinu.Prebrišite površinu dok korozija cijevi, neće nestati.[Okoliša Rust] : Voda uklanjanje hrđe sigurno za okoliš; on je dizajniran za održivo korištenje, što može smanjiti trenje i toplinu tijekom normalne uporabe ne uzrokuju oštećenja ili mrlja.Posebno je pogodna za produženje vijeka trajanja stroja.1. Prskajte izravno na bilo ржавую metalnu površinu.[Brzu reakciju] : Prvi kontakt i rastvaranje uzrokuje oksidaciju tih mjesta.uklanja hrđu i hrđu s полирующим učinak.Paket uključuje : 1 X inhibitor rđe[sprječava hrđe] : uklanja požara retardant, rđe i čestice na površini metalne površine.Pogodan za svjetiljke od kroma, magnezija, aluminija, nehrđajućeg čelika i drugih metalnih površina za vraćanje sjaja i sprečavanje hrđe.3. Za dodatnu snagu na teško dostupnim mjestima tragovi ostavljaju dok rđa neće nestati, ili se ponavlja po potrebi.Materijal : aktivna tvar.

המאפיינים העיקריים

בחירת הלקוח