.

.

ILOKY 1 kom. Метеоритная Zemlja Osvijetljeni Prekidač Naljepnica Osvijetljena u Mraku Naljepnica Fluorescentno Mjesec Zvijezde Naljepnica Uređenje Dječje Sobe Home Dekor (Метеоритная Rusija Ploča)

ILOKY 1 kom. Метеоритная Zemlja Osvijetljeni Prekidač Naljepnica Osvijetljena u Mraku Naljepnica Fluorescentno Mjesec Zvijezde Naljepnica

ILS 38.85

הנגישות
בצורה נגישה

1.Kreativna Osvijetljena Zemljani zid plave svjetlosti Stickers.it proizvodi od fluorescentnih boja, tamnije ekologija, svjetliju ukras.To je izrađen od materijala koji štite okoliš, sigurna i ne zagađuju okoliš, što je u skladu sa standardima sigurnosti SAD-a i Europe. 2.Najviše je pogodan za presvlačenje dječje sobe, ali i dobar dar za djecu.visoka svjetlina, dugo vremena perzistencija, skladištenje, svjetlo kratko, udaljenost fluorescentnih žarulja 20w ili štedne žarulje od 25 W 3,5 metra, što bliže, to je jače svjetlo bolje. 3.Jednostavan uklonite naljepnice sa malo truda i nikakve prljave выпаркой.Veličina : 3.9*3.9 in. 4.Ovaj proizvod predstavlja svijetao tijesto.Treba apsorbirati sunčeve svjetlosti tijekom dana ili люминесцентную lampu da svijetli noću. 5.To je novi tip zemljišta, nadam se da će vam se svidjeti.Hvala vam za vašu podršku.Ako imate bilo kakve druge želje, molimo vas, ostavite poruku.Ajmo se mi sa svojim посылками što je prije moguće.Slike samo za referencu, a veličina-to je stvarni ostvareni objekt!. 1.Kreativna Osvijetljena Zemljani zid plave svjetlosti Stickers.it proizvodi od fluorescentnih boja, tamnije ekologija, svjetliju ukras.To je izrađen od materijala koji štite okoliš, sigurna i ne zagađuju okoliš, što je u skladu sa standardima sigurnosti SAD-a i Europe. 2.Najviše je pogodan za presvlačenje dječje sobe, ali i dobar dar za djecu.visoka svjetlina, dugo vremena perzistencija, skladištenje, svjetlo kratko, udaljenost fluorescentnih žarulja 20w ili štedne žarulje od 25 W 3,5 metra, što bliže, to je jače svjetlo bolje. 3.Jednostavan uklonite naljepnice sa malo truda i nikakve prljave выпаркой.Veličina : 3.9*3.9 in 4.Ovaj proizvod je sjajna zube.Treba apsorbirati sunčeve svjetlosti tijekom dana ili люминесцентную lampu da svijetli noću. 5.To je novi tip zemljišta, nadam se da će vam se svidjeti.Hvala vam za vašu podršku.Ako imate bilo kakve druge želje, molimo vas, ostavite poruku.Ajmo se mi sa svojim посылками što je prije moguće.Slike samo za referencu, a veličina-to je stvarni ostvareni objekt!.

המאפיינים העיקריים

בחירת הלקוח