.

.

Pletena širih materijal,stana sintetički Ratana Ткацкий Materijal Plastični Ratana za Pletenje i popravak Stolica i Stol,Košarica za pohranu, Ect (Kava Gradijent B)

Pletena širih materijal,stana sintetički Ratana Ткацкий Materijal Plastični Ratana za Pletenje i popravak Stolica i Stol,Košarica

ILS 17.82

הנגישות
בצורה נגישה

【Wicker Furniture Medic】 : Popravak oštećenih dijelova na različitim vrstama namještaja za vrt, uključujući ротанговый stolica, kauč, stol, kutija za pohranu i ležaljka i sl. Ne bacajte slomljena namještaj od ratana,spremite ga.I to će biti Dobar poklon. 【Materijal】 : Visokokvalitetni sintetički plastike, otporan na atmosferske utjecaje, otporan na habanje, ekološki čista, čvrsta, super jaki.Mnogo jači i izdržljiv prirodnog ratana. 【Vez Križem Paket uključuje】 : lb 0.55 sintetički ratana = oko 120 metara/36 m ( širina )5⁄16" i debljina 3⁄64" ). 【Ratana DIY】 : Dobiti svoje kreativne sokova teče od naše ratana.Možete čak i postaviti naprava ili umjetničkih obrta, kao što su košarica za cvijeće,košaru za jelo,bar stol, spavanje tepih i tako Dalje 【IZVRSNU USLUGU】Odlična kvaliteta, brza dostava, jednostavno aftermarket.Činimo sve napore kako bi kupcima zadovoljavajući servis.Materijal : Polietilen (PE) Pakiranje : 250гр.

המאפיינים העיקריים

בחירת הלקוח