.

.

Kate Hrčak Drveni Rotirajući Krevet, Sigurno Нескользящий Čvrst Ovjes Hrčak Ljuljačka, Igračke za Druge Male Životinje za zamoraca(Polukružnom ležaj)

Kate Hrčak Drveni Rotirajući Krevet, Sigurno Нескользящий Čvrst Ovjes Hrčak Ljuljačka, Igračke za Druge Male Životinje za zamoraca(Polukružnom

ILS 84.90

הנגישות
בצורה נגישה

S fiksnim priborom on može biti instaliran od strane stanice, to je lako i jednostavno instalirati.U isto vrijeme ova viseća za hrčke-klackalici također je zabavno i ugodno mjesto za male kućne ljubimce, stajati ili se opustite u kavezu.Mali ljubimac povoljno se penju i igraju, da se učinkovito može skinuti emocije i osloboditi dosade.Đonovi zaobljena oblik ove igračke-ljuljačke za hrčke daje ljubimac osjećaj sigurnosti i sprečava pad.Izrađen od grane jabuka, je siguran za kućne ljubimce, нетоксичен, ekološki čist, izdržljiva i ima dugi vijek trajanja.Značajke : 1. Izrađen od grane jabuka, je siguran za kućne ljubimce, нетоксичен, ekološki čist, izdržljiva i ima dugi vijek trajanja.2. Mali ljubimac povoljno se penju i igraju, da se učinkovito može skinuti emocije i osloboditi dosade.3. U isto vrijeme, ova viseća ljulja hrčak također je zabavno i ugodno mjesto za male kućne ljubimce, stajati ili se opustite u kavezu.4. Đonovi oblik luk ovu igračku ljulja hrčak daje ljubimac osjećaj sigurnosti i sprečava pad.5. S fiksnim priborom, možete ga instalirati na strani kaveza, lako i bez napora postaviti.Specifikacija : Tip elementa : Hrčak Drveni гамакматериал : Яблоневая веткаиспользование : Hrčak Drveni krevet Upućivanje popis : 1 x гамак2 x Gasket2 x Matica.

המאפיינים העיקריים

Item Type:
 Hamster Wooden Hammock
Material:
Applewood Branch
Use:
Hamster Wooden Bed
Package List:
1 x Hammock :
2 x Gasket :
2 x Nut :

בחירת הלקוח