.

.

Jastuk za hranjenje Dječje Jastuk za dojenje 2-u-1 može Udaljiti i Prozračna Jastuci Za Hranjenje Podrška za Samostalno Hranjenje Dječje zračni Jastuk (siva)

Jastuk za hranjenje Dječje Jastuk za dojenje 2-u-1 može Udaljiti i Prozračna Jastuci Za Hranjenje Podrška za Samostalno Hranjenje

ILS 143.70

הנגישות
בצורה נגישה

✔ Materijal : PP pamuk,siguran i blag zgodan. ✔Ovaj jastuk veličine 17,7 10,6 inča inča se sastoji od jastuci za glavu bby i držača za boce. ✔Je izrađen od kvalitetnog pamuka i mrežaste tkanine sa 3 D pokretnim punila, mekan, udoban, prozračan i bez učmalost. ✔Jastuk za hranjenje ima dvije zakrivljene olovke, nju je lako držati rukom dijete. ✔Vi ste također možete skinuti držač boca, da ga koristiti kao vrtić jastuci, koji pruža laganu potporu glave djeteta i sprečava sindrom stan glave.Dječji jastuk za samostalno hranjenje 2-u-1 odvojiva jastuk za samostalno hranjenje Držač za flaše Dječje jastuk za hranjenje 17.7x10.6. Jastuk za hranjenje Dječje jastuk za dojenje 2-u-1 može udaljiti i prozračna jastuci za hranjenje Podrška za samostalno hranjenje dječje jastuk Jastuk Prijateljske savjete : 1. Molim vas, dopustite 2-3% razlika u skladu s ručnim mjerenjem. 2. Molimo vas da pažljivo provjerite tablicu mjerenja, prije nego što kupite proizvod. (1 inč = 2,54 cm) 3.Molimo, imajte na umu da je mala razlika u boji mora biti prihvatljiv zbog svjetla i ekrana.Hvala.Tehničke karakteristike : Stil : Moda Tip : Dječji jastuk za hranjenje Tip slike : tisak Materijal : pamuk Veličina : 45 cm x 27 cm x 5 cm(17,72 cm x 10,63 cm x 1,97 cm) Razlog : Svakodnevno Upućivanje Sadržaj 1 x Funky jastuk za hranjenje Obećanje Ako proizvod ima bilo kakvih problema s kvalitetom, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, mi ćemo vam pomoći riješiti problem što je brže moguće.

המאפיינים העיקריים

בחירת הלקוח