.

.

Silikon Dječji Прорезыватель, Udoban Osjećaj Dječji Прорезыватель Privjesak je otporan na Visoke temperature Ne Blijedi za Bebe za Smirivanje bebe(Crvena Lubanja прорезыватель)

Silikon Dječji Прорезыватель, Udoban Osjećaj Dječji Прорезыватель Privjesak je otporan na Visoke temperature Ne Blijedi za Bebe

ILS 12.88

הנגישות
בצורה נגישה

To je igračka, prikladna za djecu, a također može umiriti bebe, kada su nezadovoljni.Imao je moderan i novi stil, ugodan osjećaj i dobra fleksibilnost.Korištenje ekološki čistog silikona materijala, ne-toksičan, može dati dijete zagrize s povjerenjem.Pogodan za bebe, starija djeca, pa čak i odrasli, trebaju počiniti usne šupljine.On ima takve karakteristike kao visoke čvrstoće, otporan na visoke temperature, nedostatak blijedi, nedostatak deformacije, otporni na vodu.Značajke : 1. Korištenje ekološki čistog silikona materijala, ne-toksičan, može dati dijete zagrize s povjerenjem.2. Imao je moderan i novi stil, ugodan osjećaj i dobra fleksibilnost.3. On ima takve karakteristike kao visoke čvrstoće, otporan na visoke temperature, nedostatak blijedi, nedostatak deformacije, otporni na vodu.4. Pogodan za bebe, djecu starije dobi pa čak i odrasle osobe kojima je potrebna oralna fiksacija.5. To je igračka, prikladna za djecu, a također može umiriti bebe, kada su nezadovoljni.Specifikacija : Stanje : 100% potpuno novi Tip elementa : Dječje igračke za nicanja zuba Materijal : silikon Dodatni Boja : crvena, plava, zelena, narančasta, crna Proizvod Upotreba : Može se koristiti za djecu s osjetilnim potrebama, kao što su autizam, popravak usta, sisanje palca, poremećaj pažnje i hiperaktivnost, nemirni ili bezobziran bebe Popis paketa : 1 x прорезыватель.

המאפיינים העיקריים

Condition:
100% Brand New 
Item Type:
 Baby Teething ToyMaterial
Optional Color:
 Red, Blue, Green, Orange, BlackProduct Use
Package List:
1 x Teether :

בחירת הלקוח