.

.

Meeyeet 20 kom Kuhinja Anti Masti Čišćenje Tkanina, Val Uzorak Рыбья Чешуя Tkanina Krpe, Reusable Mikrovlakana Staklo Čišćenje Tkanina Super Upija Ne Ostavljajući Tragove (30 cm x 40 cm)

Meeyeet 20 kom Kuhinja Anti Masti Čišćenje Tkanina, Val Uzorak Рыбья Чешуя Tkanina Krpe, Reusable Mikrovlakana Staklo Čišćenje Tkanina

ILS 108.30

הנגישות
בצורה נגישה

Za višekratnu upotrebu MARAMICE za ČIŠĆENJE BEZ CRTICE : čišćenje krpu bez dlačica čista krpa od brušenog materijala od mikrovlakana ne ispočetka površinu objekta.Fleksibilna tekstura na prednjem dijelu krpe i fino tkane tekstura na leđima mogu poboljšati upijanje vode i trenje, pa čak i najteži mrlje lako se uklanjaju.HIGH-end 3 D DIZAJN RIBE : modernizirana verzija maramice za čišćenje ribom glume dodaje 1000 3 D uzoraka ribom glume.Materijal i broj slojeva, dva puta više nego kod obične krpe ribom glume, što povećava vijek trajanja.Fizički dizajn ромбовидного uzorak i волнистого šava omogućava mu da se brzo upiti i blokirati vodu nakon kontakta.To nije san - neka 1s apsorbiraju vodu u trenu.UNIVERZALNI ČIŠĆENJE TKANINA : Безворсовые krpe vrlo su pogodne za uklanjanje prašine, prljavštine, ulja i mrlje.On je savršen za čišćenje, uklanjanje prašine i stakla.Možete ga koristiti za lonce i tave, pločice, kuhinjski pribor, posuđe, police, ogledala, stakla, namještaja, umivaonika u kupaonicama se nalaze i čišćenje automobila.BEZ DLAČICA I RAZVODA : dobar asistent za čišćenje stakla.Ромбовидная struktura ove tkanine za čišćenje naočala otporan na ворсу i brzo privlači prašinu.Ako se u prikazima ili leće postoje bilo kakve mrlje, dovoljno je samo nekoliko salvete sa suhom krpom od mikrovlakana.Ova krpa od mikrovlakana čisti ogledala i prozore, bez mrlja od vode ili ostataka na površini, bez obzira je li ona suha ili vlažna.UPIJA I BRZO sušenje : Ova высокоабсорбирующая genetika čišćenje krpu utkano od mikroskopskih vlakna koja apsorbiraju vodu u tren oka, a može se koristiti za sušenje prolivene vode ili sokova, zadržati podove ili podove. tepisi čisti.On dobro upija vodu, ali se isto tako brzo se suši, lako se čisti.Ova krpa za pranje posuđa ne postane tvrd nakon višekratno pranje.Idealan za pranje i čišćenje kuhinjskih ormarića. 1. Očistite svoj dom ovom krpom od mikrovlakana. 2. Ova tkanina je mekana i ima dizajn ribom vaga za lako čišćenje. 3. On je vrlo dobro upija vodu i ne ostavlja trag. 4. Čišćenje tkanina, sa dizajnom ribom vaga za pranje prozora bez vode. 5. Kuhinjska krpa za čišćenje stakla s uzorkom ribom glume.Tehničke karakteristike : Materijal : сверхтонкое vlakno Veličina : 30 cm x 40 cm Boja : boja Upućivanje uključuje : 20 *Kuhinjski krpom za čišćenje od masti.

המאפיינים העיקריים

בחירת הלקוח