.

.

G2TUP Chi ETA Phi Ženski atribut Diplomski Potholder Život, služiti čovječanstvu od 1932 godine lonac držači otporan na toplinu (služe čovječanstvu od 1932 godine)

G2TUP Chi ETA Phi Ženski atribut Diplomski Potholder Život, služiti čovječanstvu od 1932 godine lonac držači otporan na toplinu

ILS 17.31

הנגישות
בצורה נגישה

❥Materijal : Debeli prošiven poliester lonac držači-to je osnovni proizvod za svaku prometnu kuhinje!Tkanina стеганая za dodatnu izdržljivost i pomaže u zaštiti ruke i zapešća od opeklina.Svaki lonac ukrašen crno obrubljen s вшитой petljom za jednostavnu pohranu. ❥Veličina : Rukavice i lonac držači Chi Eta Phi Sorority su velike, tako da će odgovarati gotovo svaka ruka.Rukavica za pećnicu mjeri dužinu centimetara.Lonac držači za pećnicu-to je elegantno jednostavan način zaštititi ruke dok kuhanje, pečenje ili roštilj. ❥Chi Eta Phi Darove za registrirane stručnih medicinskih sestara i studenata medicinskih sestara, predstavljaju mnoge kulture i različite etničke grupe. ❥Ova rukavica za kuhanje chi eta phi 1932 godine-savršena ideja za poklon za lijepe, samouvjereni žena ženskog društva medicinskih sestara Chi Eta Phi. ❥Podmetače za pećnicu Držač za posude s Džep,Topla stalak za kuhanje ili pečenje,lonac držači za kuhinje otporan na toplinu, Rukavice za roštilj, Rukavice za roštilj,lonac držači za kuhinje Toplinski sa omčom za vješanje.

המאפיינים העיקריים

בחירת הלקוח